dimecres, 2 de juliol del 2008

L'AVENTURA CONTINÚA

Ja fa un anyet des de que hem vaig embarcar en una aventura nova, no tenia prou d'acabar exàmens, volia anar-me'n lluny, a trobar-me... No ho vaig aconseguir però va ser una experiència difícil d'oblidar.


TÚ HACES PORT AVENTURA

I tant... com totes les superempreses i multinacionals tenen un fí: l'enriquiment dels amos i senyors mentre que els que estan allà baix, treballant guanyen la quantitat justa per a poder viure. Ni els superiors del parc guanyaven un sou "raonable".

Clar que, com en tots llocs hi havia gent que s'estimava el lloc fins al punt de defensar les causes perdudes.


Però tornaria, per la gent, els moments, el que aprens i el que coneixes, que no tot és com veus, estar preocupat perque puga passar alguna cosa, i la gent ho visca tranquilament... o no.


Vaig aprendre que, com imaginava, no és "oro todo lo que reluce", darrere dels murs "escolpits" de pedra hi ha una estructura d'hormigó que alberga el dèu del foc al TEMPLO


Pot ser, en templo vivia la fauna endèmica més extranya que hi havia en tot el parc, amb una comunicació específica i privilegiada que es consagrava en tertulies al xat del templo iq eu feien l'espera més ràpida.
I què dir de la megafonia, eixa ràdio mexicana que sonava i emitia anuncis, una grabació de 30 minuts que ens feia embobarnos i de la que, cada dia apreniem coses noves.
...
...
...
...
- méxico ha cambiado mucho
- doncs no torno

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada